ro | en
LiveZilla Live Help
Mihai Georgescu
Nu doar un simplu avocat. Avocatul de care ai nevoie
Avocat Mihai Georgescu, nascut in Braila la 28 noiembrie 1964, absolvent al Facultatii de Drept din Cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti.
Licentiat in Drept al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" in anul 2000.
Practicant al dreptului cu acte in regula din anul 2000.
Incepand cu anul 2000 se dedica serviciilor de recuperare de creante.
In anul 2001 constituie prima Agentie de Colectare de Debite din Romania, agentie ce mai tarziu devine HUGE Group SRL, societate care trateaza recuperarea creantelor, consultanta comerciala si in afaceri asa cum nicio alta societate nu o face.
Tot in anul 2001 infiinteaza  Lista Neagra a Debitorilor Rau Platnici  disponibila pe Internet la adresa www.listaneagra.ro.
Intra in Baroul Bucuresti in anul 2008.
Expertiza profesionala
Te va asista in orice fel de problema iti va aparea in cale
A dobandit experienta in materia dreptului muncii incepand cu anul 1992 perioada in care a detinut functii de expert si sef departament in cadrul compartimentelor profesionale/de negociere ale C.N.S.L.R. Fratia si a Federatiei Sindicatelor Soferilor din Romania.
A dobandit experienta in materie civila si comerciala incepand cu anul 1995 de cand a ocupat functii de conducere in cadrul Serviciului Comercial al Aeroportului International Bucuresti-Baneasa precum si functia de consilier al directorului general al aeroportului.
A dobandit experienta in materia arbitrajului comercial incepand cu anul 2005 de cand asigura reprezentare curenta pentru unii dintre clientii sai in fata Curtii de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, fara sa inregistreze niciun esec.
A dobandit experienta in drept financiar-fiscal incepand cu anul 2005 de cand este partener asociat al societatii de expertiza contabila HUGE ContExpert SRL.
Acum, cand citesti pentru prima oara aceste randuri, pare a fi doar un avocat din cei aproape 9.000 de avocati din Bucuresti.
Dupa ce il angajezi, devine Avocatul Tau.

Avocatul Tau care:
  • te va sfatui in tot ce te poate proteja; Avocatul Tau care nu iti va spune ce doresti tu sa auzi ci iti va spune ceea ce crede el ca este bine si corect si care iti va oferi solutii viabile si legale,
  • te va asista in orice fel de problema iti va aparea in cale; Avocatul Tau care va fi alaturi de tine intotdeauna la greu,
  • te va reprezenta mai bine chiar decat o poti face tu insuti, datorita cunostintelor si experientei sale.

Avocatul Tau pentru care trebuie sa faci doua simple lucruri:
  • sa-i spui intotdeauna tot adevarul;
  • sa ai incredere in el.
Suport logistic
Acoperim spete pe intreg teritoriul Romaniei
Cabinetul de Avocat Mihai Georgescu beneficiaza de suportul logistic oferit de doua societati reputate in materia consultantei comerciale si a expertizei contabile, fiind Senior Partner asociat al HUGE Group SRL si HUGE ContExpert SRL.

Cabinetul de Avocat Mihai Georgescu poate acoperi spete pe intreg teritoriul Romaniei.
© 2011 - 2021 Cabinet de avocat "Mihai Georgescu" Home | Despre noi | Servicii | Clienti | Contact